Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskola

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 22-26. | +36-1-215-7597 | http://www.r-wallenberg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017 novemberében a Budapesti Vendéglátóipari és Humán SzC Raoul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Ludovika térről a VI. kerületi Rippl-Rónai utca 22-26. alá, (a 2007-ben bezárt Kvassay Jenő Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola azóta üresen maradt épületébe) költözött. Az első tanítási napot az új épületben 2017. november 17-én tartották meg.

Iskolánk 2004 júliusában vette fel a Raoul Wallenberg nevet. Az azóta eltelt évek eseményei bizonyítják, jó választás volt: a szellemiség, a tartalom és a forma elválaszthatatlan egységet alkot. Mi „Raoulosok” – tanárok és tanítványok - mindannyian egy olyan iskola polgárai vagyunk, ahol a képzéseink jellegéből adódóan a másokon való segítés, a tolerancia mindennapjaink meghatározó része.

Iskolánk névadója, Raoul Wallenberg a történelem egyik legsötétebb időszakában a kirekesztés, a diszkrimináció, az embertelenség ellen küzdött. Fontos, hogy ismerjük tevékenységét, és megértsük mai kornak szóló üzenetét. Igyekezzünk úgy élni, hogy elfogadjuk, nem vagyunk egyformák. Váljon életünk részévé a tisztelet a másik ember iránt, a másság elfogadása. Segítsünk a rászorulóknak, segítsünk azért, mert segíteni jó.

Diákjaink tantárgyi, szakmai versenyeken elért eredményei, külföldi tanulmányutakon való részvétele, az iskolánk falai közt szakmát szerző fiatalok és érettségiző középiskolások sikere közös sikerünk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek