Raoul Wallenberg Szakgimnázium és Szakközépiskola (Elköltözött!)

1068 Budapest, Rippl-Rónai u. 22-26. | +36-1-215-7597 | http://www.r-wallenberg.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017 novemberében a Budapesti Vendéglátóipari és Humán SzC Raoul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a Ludovika térről a VI. kerületi Rippl-Rónai utca 22-26. alá, (a 2007-ben bezárt Kvassay Jenő Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola azóta üresen maradt épületébe) költözött. Az első tanítási napot az új épületben 2017. november 17-én tartották meg.

Iskolánk 2004 júliusában vette fel a Raoul Wallenberg nevet. Az azóta eltelt évek eseményei bizonyítják, jó választás volt: a szellemiség, a tartalom és a forma elválaszthatatlan egységet alkot. Mi „Raoulosok” – tanárok és tanítványok - mindannyian egy olyan iskola polgárai vagyunk, ahol a képzéseink jellegéből adódóan a másokon való segítés, a tolerancia mindennapjaink meghatározó része.

Iskolánk névadója, Raoul Wallenberg a történelem egyik legsötétebb időszakában a kirekesztés, a diszkrimináció, az embertelenség ellen küzdött. Fontos, hogy ismerjük tevékenységét, és megértsük mai kornak szóló üzenetét. Igyekezzünk úgy élni, hogy elfogadjuk, nem vagyunk egyformák. Váljon életünk részévé a tisztelet a másik ember iránt, a másság elfogadása. Segítsünk a rászorulóknak, segítsünk azért, mert segíteni jó.

Diákjaink tantárgyi, szakmai versenyeken elért eredményei, külföldi tanulmányutakon való részvétele, az iskolánk falai közt szakmát szerző fiatalok és érettségiző középiskolások sikere közös sikerünk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek