Cat Café Budapest

1065 Budapest, Révay u. 3. | +36-20-617-3301 | http://www.catcafebudapest.hu
Desktop

Budapest belvárosában, a bazilika szomszédságában, a Révay utcában várjuk kedves vendégeinket. Amit mi kínálunk, az igazán különleges, igazán nem mindennapi élmény. Kávézónk - a finom italokon és a meghitt és stílusos környezeten kívül - tíz csodálatos élőlény, tíz gyönyörűséges macska társaságát nyújtja a hozzánk betérőnek. Kezdeményezésünk ritkaságszámba megy Európában, biztosak vagyunk benne, hogy egy remek környezetben elfogyasztott jó kávé élményét meg tudjuk még toldani a bársonytalpúak kedvességével, dorombolásával.

Az eredeti ötlet Japánból származik, náluk a picike kis alapterületű lakásokban nincs lehetőség házi kedvencek tartására. Ugyanakkor – mint annyi más helyen is – megvan az állatok közelségének az igénye, hiszen a keleti társadalmak hagyományosan nagy tisztelettel viseltetnek a macskák iránt. Így aztán sorra nyíltak azok a helyek, ahol ennek az igénynek megfelelően a kulináris élvezetek mellett az állatok társaságát is élvezhették az emberek.

Cicáink sokfélék, mind fajtájukat, mind történetüket, mind személyiségüket tekintve. Nincs két egyforma macska, ahogy két egyforma ember sem. Mindenki megtalálhatja nálunk a szívének legkedvesebb macskát és a számára legérdekesebb történetet. Kávézónkban számos macskás képzőművészeti alkotás is megtekinthető, illetve macskás ajándéktárgyak vásárlására is van lehetőség. Süteményeink Budapest legjobb cukrászdáiból kerülnek a pultba. Születésnapok, rendezvények helyszíneként is ideális a hely.

 

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 21.00
Kedd10.00 – 21.00
Szerda10.00 – 21.00
Csütörtök10.00 – 21.00
Péntek10.00 – 21.00
Szombat10.00 – 21.00
Vasárnap10.00 – 21.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.