Megvan a Gödör új helye

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: napibudapest.blog.hu)
Megvan, hogy hol fogja folytatni a Gödör: a Király utca 8-10. alatti Central Passage-ban lesz az új állandó helye, és ősztől nyitnak meg ott.

A Gödör Klub idén februárban hagyta ott kényszerűen az Erzsébet teret. Már biztos ti is láttátok az augusztus 21. és 26. között megrendezésre kerülő agárdi közösségi nyaralás (Gödör Kemping) reklámját, amit ők csinálnak, de az elmúlt időszakban sem lazsáltak: a Gödör stábja irodalmi szalont tartott, Marosvásárhelyen pedig kortárs képzőművészeti kiállítást szervezett. 

Augusztusig a kempingre fókuszálnak, ahol a koncertek mellett környezettudatos programokkal, főzőversennyel, tánc- és jógafoglalkozásokkal, számtalan gyermek- és családi programmal készülnek a szervezők.
 
A nyári összművészeti fesztivállal a Gödör Klub stábjának egy nagyon régi álma válik valóra, mert már évek óta terveznek megvalósítani egy olyan eseményt, amely jelentősen eltér az eddig megszokott magyarországi fesztiváloktól- fogalmazott Filep Ákos, a klub vezetője. Azért természetesen ott is lesznek koncertek, evés-ivás, de nagy hangsúlyt kap például a környezettudatosság és a kézművesség. Aztán pedig őssze nyitnak - hajrá.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?