Új Bubbles önkiszolgáló mosoda az Ó utcában!

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tovább terjeszkedik az egyre népszerűbb magyar önkiszolgáló mosoda hálózat: bemutatjuk a júniustól az Ó utca 42. szám alatt elinduló Bubbles mosodát.

Barátságos helyszín, friss design - a Bubbles önkiszolgáló mosoda egyszerre idézi meg egy amerikai mosoda és egy belvárosi kávézó hangulatát. De miért választják egyre többen?
Mosás 30 perc alatt
A mosoda egyik legnagyobb előnye, hogy a gépei sokkal nagyobb méretűek és gyorsabban is mosnak, mint a háztartási gépek. Egy mosás fél óra alatt elkészül és nemcsak ruhákat, de az otthoni nagyobb ágyneműket, takarókat is ki lehet mosni, így a mosodát azok is használhatják, akik otthon már
rendelkeznek mosógéppel.
A mosógépek maguktól adagolják az ipari vegyszereket, köztük mosószert, öblítőt és fertőtlenítőt is, melyek mind megfelelnek a különböző higiéniai elvárásoknak.
Vége a teregetésnek
Szintén hasznos funkciót töltenek be a mosodákban található szárítógépek, melyek lehetővé teszik, hogy ne kelljen nedvesen hazavinni és kiteregetni a kicentrifugázott ruhákat. A szárítógépek 37 perc alatt futnak le, így - a mosással együtt - bő 1 óra alatt le lehet tudni akár a heti szennyes adagot.


Modern kialakítás
Jelentősen javít a mosodai élményen, hogy az üzletben ingyen wifi is található, emellett kényelmes ülőalkalmatosságokon lehet kivárni, amíg végeznek a gépek. A mosoda azokra is gondolt, akik esetleg családdal érkeznének elintézni a házimunkát: a Bubbles-ben gyereksarok is fogadja a legkisebb
felhasználókat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?