Munkalehetőség: műszaki koordinátort keres a TESZ

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat műszaki koordinátort venne fel határozatlan idejű, közalkalmazotti állásra, teljes munkaidőbe. A nyertes pályázónak üzemfenntartási, karbantartási, felújítási, beruházási, beszámolási, műszaki ellenőrzési, dokumentálási feladatokat kell majd szerveznie, illetve végeznie.

A jelentkezőktől szakirányú műszaki felsőfokú végzettséget, ingatlan üzemeltetési és/vagy kivitelezési területen szerzett 1 éves tapasztalatot, és felhasználói szintű Office-ismereteket várnak. A pályázatokat február 5-éig lehet elküldeni a gazdasagiosztaly@tesz.co.hu címre, a beérkezett anyagokat 15-éig bírálják el. Az állással kapcsolatos további részleteket a kiírásban találjátok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek