Judo - ismerd meg és győzd le önmagad, fejlődj! Itt, a közelben

Oszd meg másokkal!

Desktop

Judo az Urban Dojóban 4 évestől 99 éves korig

A VI. kerületi, Szív utcai, családias hangulatban kialakított dojónkban az V. danos szakedzői végzettségű Gosztonyi Zsolt tart judo edzéseket különböző korosztályok számára, immár két éve.

Óvodás korban a fő hangsúly még csak a játékokon, a mozgáskoordináció fejlesztésén van, de már belecsempészünk judo gurulásokat és az esések tanítását is a foglalkozásokba. Később, amikor a judoka már kellőképpen megszerette ezt a fantasztikus japán sportot, és van kedve, akkor segítünk a versenyeztetésben. Így volt ez klubunk tanítványával, Varga Brigitta Tímeával is, aki az ovijudótól meg sem állt az ifjúsági világbajnoki dobogó legfelső fokáig, és reméljük, sok szép sikert fog még elérni a jövőben is.

Van felnőtt korosztálynak szóló csoportunk is, ahol azok mozoghatnak jó hangulatban, akiknek a versenyzés már nem motiváló, de korábban megszerették a sportot, vagy esetleg most szeretnének belefogni, és kipróbálnának egy új mozgásformát. Nekik a korukhoz megfelelő edzésprogram van már kitalálva, ahol minden testrészt átmozgatunk, kis erősítéssel, mobilizációs feladatokkal vegyítve, de már fontosabb számukra egy jó mozgás, mint a versenyek és a vérre menő küzdelem.

Mindenkit várunk klubunkban esténként!

Weboldalunk: http://urbandojo.hu/

Facebook-oldalunk: https://www.facebook.com/urbandojobp/

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?