Laza paca Alkotónapok – Az Óperenciás tengeren túl

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Laza paca Alkotónapok – Az Óperenciás tengeren túl

2019. július 1-5., hétfőtől péntekig 8.00-16.00
7-12 éves korig

Július elején egy hétig mesélünk és alkotunk. Rövid időre királyok, hercegnők, boszorkányok, sárkányok, szegénylegények, libapásztorleányok bőrébe bújunk, és átlesünk az Óperenciás tengeren is túlra.
Különleges tulajdonságokkal ruházzuk fel a mesehősöket, akiket a drámajátékok során eljátszunk. Izgalmas technikákkal mesebeli tárgyakat – agyagkorsót, fonott karkötőt – készítünk, de lesz nemezelés, ruha- és képfestés és még azon is túl minden szép, aminek csak fantáziánk szabhat határt.

Táborvezetők:
Sebestyén Judit, Farkas Adrienn

Tábor ára: 30.000 Ft/fő – A díj tartalmaz: 2 étkezést (ebéd és uzsonna), a tábor programjainak költségeit és a foglalkozásokon készített, hazavihető tárgyakat

Minimum 8 fő jelentkezése esetén indul!
Információ és jelentkezés (2019. 06. 20-ig): szabadalkotas@gmail.com
Farkas Adrienn: +3620/424-0084

2019. július 1. hétfő, 08.002019. július 5. péntek, 16.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek