Helytörténeti séták Terézvárosban… és azon túl

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Sétavezető: Maczó Balázs várostörténész, muzeológus

Testgyakorlás a századelő Terézvárosában – Mit sportoltak eleink a XX. század hajnalán?

Magyarország a sport modernkori történetében kezdettől fogva nagyhatalomnak számított, sportolóink számos nemzetközi versenyen szereztek érmeket. Első olimpikonjaink és sportgéniuszaink története talán ismert, arról viszont kevesebbet tudunk, hogy egy budapesti polgár szabadidejében milyen sportoknak hódolhatott, és milyen lehetőségei voltak a testépítés terén. Városi sétánkon ennek járunk utána.

A sétára elsőként jelentkezhetnek a helytörténeti kártyával rendelkezők a Hatker hatkor májusi programján. A szabad férőhelyek függvényében a klubfoglalkozást követő naptól a sétajegyek megvásárolhatóak az Eötvös10 jegypénztárában nyitvatartási időben.
A séták időtartama kb. 2 óra, megtett távolság 2−3 km.

A séták ára: 1000 Ft/alkalom, terézvárosiaknak: 500 Ft/alkalom
A séták helytörténeti kártyával rendelkezőknek az év folyamán 5 alkalommal ingyenesek.
Információ: Makai Szilvia +36-1/690-0991; makai.szilvia@eotvos10.hu

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek