Gustav Klimt: A csók 3 - élményfestés

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szívet-lelket melengető szinek ragyogó arannyal, érzéki életöröm, szerelem, intimitás, játékos ornamentikával egybefonódva. A mélység és a könnyedség harmóniája. Ez és még sokkal több Gustav Klimt, a bécsi szecesszió leghíresebb festője, aki gyönyörűen ábrázolta a nőket minden életkorukban, várandósan és öregen is, mintegy összekapcsolva a nőiességet a természettel, a születés és elmúlás ciklikusságát ünnepelve dekoratív képein.

A Csók című festmény 1908-ban már azelőtt rekordáron kelt el, hogy a festő befejezte volna, nekünk pedig nem is kell messzire utaznunk, hogy élőben lássuk: a bécsi Belvedere büszkélkedhet vele, további 23 Klimt képpel együtt.

Aranyozzuk be a lelkünket és fessük meg együtt ezt a zseniális képet most a MagNet Házban!

Nem gond, ha iskolás korodban fogtál utoljára ecsetet a kezedben, nem szükséges előképzettség vagy rajztudás, velünk neked is sikerélmény lesz a festés, mert a festőművész és tanár instruktor lépésről lépésre vezet végig mindenkit a teljes folyamaton, az üres vászontól a kész képig! A létszám limitált, mert a kisebb csoportban személyesen is odafigyelhetünk mindenkire. A közös alkotás élménye is feledhetetlen, és mi minden segítséget és eszközt megadunk ahhoz, hogy elégedetten, sőt büszkén térj haza az elsőtől az utolsó ecsetvonásig saját magad által festett műveddel!

Minden eszközt mi biztosítunk (festékek, vászon, festőállvány, ecsetek, paletták, kötény stb.)

Mivel a létszám limitált, a RÉSZVÉTEL ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT és a jelentkezés beérkezési sorrendjében történik!

A részvételi díj: 9900.-/ fő
email: kepmasfestoielmenyek@gmail.com
tel.: 06 20/ 775 1604

Jelentkezési lap itt:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLQf8q_xo9P4XmDo6JqJit_oLHB5zl...

Szeretettel várunk!

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?