Felkészültem! 0+ gyermek elsősegély tanfolyam

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A tanfolyam során a résztvevők gyakorlatban elsajátíthatják az újraélesztési technikák alkalmazását, valamint az idegen test légutakból való eltávolítását. Átfogó ismeretekre tehetnek szert a csecsemőket fenyegető veszélyforrásokról, leggyakoribb betegségekről, kezelésükről, megelőzésükről és személyes jellegű kérdéseikre is választ kaphatnak. Nem könnyű kiigazodni a kórházak, ügyeletek rendszerének útvesztőjében, a gyermekek után járó állami támogatások igénylésében, oktatóink igyekeznek minden igényt kielégíteni, és részletes útmutatóval segítik a fiatal párokat abban, hogy minden esetben megtalálják a megfelelő intézményt (akár éjszaka is). Az oktatás időtartama nagyjából öt óra. Az előadást sok éves oktatási gyakorlattal rendelkező mentőtiszt tartja.

Gyakorlati rész:

A tanfolyam során a résztvevők gyakorlatban sajátítják el az élesztési technikák alkalmazását, valamint az idegen test eltávolítását speciális, kimondottan oktatási célra kialakított babákon, melyen a befúvásos lélegeztetést, mellkas komprimálást, illetve a felszívott vagy lenyelt tárgyak eltávolításának módszerét lehet gyakorolni.

Elméleti rész:

Újszülött jellemzői, fejlődése.
Légzésfigyelő; bölcsőhalál - újraélesztés, segélyhívás - gyakorlatban!
Gyermekkori betegségek:
Légúti betegségek - nátha, középfülgyulladás, arcüreggyulladás, krupp, tüdőgyulladás, asztma, stb.
Kiütéses betegségek - skarlát, bárányhimlő, 3 napos láz, rovarcsípés, bevérzés, véraláfutás, rota, stb.
Láz és lázcsillapítás - lázmérés, lázcsillapítás, gyógyszer hatóanyagok, lázgörcs stb.
Hányás és hasmenés. 
Védőoltások (kötelező/ajánlott).
Háztartási balesetek, mérgezés, égés.

Az oktatás során kötetlen beszélgetés formájában teheti fel mindenki kérdéseit, és oktatóink igyekeznek minden kíváncsiságot kielégíteni, praktikus, hasznos tanácsokkal szolgálni.

Helyszín: MagNet Közösségi ház, 1062 Bp, Andrássy út 98.

Ára: 8.000 Ft/fő, 14.000 Ft/pár

Jelentkezés:
www.babasegely.com oldal online jelentkezési felületén,
a babasegely@gmail.com e-mail címen,
vagy a 20/971-9334 telefonszámon lehet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek