Fény Ünnepe

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A téli napfordulót követő néhány nap a Föld szinte minden népe és vallása számára szakrális esemény. Nevezzük karácsonynak, hanukának, díválinak, de a legtöbb helyen ugyanarra gondolunk: az emberség, a jóság, a fény győzedelmeskedésére a sötétség fölött. 
Már hagyománnyá vált, hogy ilyenkor, az év talán legfontosabb ünnepén, a MagNet Közösségi Ház jótékonysági rendezvényt szervez. Szándékunk szerint értékes programoknak adunk ez alkalommal is teret, ahova a BELÉPÉS INGYENES, hogy Ti, akik ellátogattok hozzánk, belépő helyett egy alapítvány javára gyűjthessetek adományokat. Tavaly, a Fény Ünnepe során a Ház munkatársai, és csodás önkéntesek segítségével a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány számára adományoztatok több százezer forintot.

Idén, a rendezvény kedvezményezettje a 20 éves Baltazár Színház / Baltazar Theatre. Ők, Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll. Céljuk a sérült emberek elfogadásának segítése és társadalmi érzékenység szélesítése. A társulat fel is lép a rendezvényen; rég várt előadása során Örkény egyperces novellákat elevenít meg.
Az idei program az Apacuka zenekar interaktív koncertjével kezdődik, de több előadás, program, és vásár vár a nap folyamán.

PROGRAMOK:
10:30-11:30 Apacuka zenekar koncertje - HAMVAS terem
10:30-12:00 Belső fény hangfürdő Kalmár Andival - LÓTUSZ
11:30-18:00 Designvásár - BELSŐ UDVAR
12:00-17:00 FESS gardróbvásár + HuruHuru hajbatollazás - JUHAR 
13:30-16:30 VnG Design Mala+ásvány és angyalka medál ékszerkészítő workshop - JUHAR
15:00-17:00 Abért Viktória - Fény árnyék workshop - FÜSTIKE terem
18:00-19:00 Baltazár Színház / Baltazar Theatre: Nézzünk bizakodva a jövőbe! - Örkény egypercesei több percben - HAMVAS terem

AZ IDEI VÁSÁR KIÁLLÍTÓI:
Pleasure is pretty, Sator Space, The Sorting Bags, STU leather design, Lélek cserepek - BELSŐ UDVAR

Mi is várunk szeretettel! 

A BELÉPÉS INGYENES, A NAP FOLYAMÁN A BALTAZÁR SZÍNHÁZAT TÁMOGATHATOD ADOMÁNYODDAL!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?