Dallamfogó zeneovi

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Zeneovi

„Az ihletett zenét érzékelni lehet, vele mozdulni, talán tapintani is. Zeng bennünk, alattunk és fölöttünk, körülöttünk.” (Kokas Klára)

Interaktív zenei foglalkozás 45 percben, elsősorban középsős, nagycsoportos gyermekek részére, maximum 15 fős csoportokban.

Belépő: 1 200 Ft/alkalom vagy 5 000 Ft/5 alkalom

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Előzetes jelentkezés és bővebb információ:
Gózon Éva zenetanár: +36 30 618 8336; gozoneva@gmail. com .

Amiért érdemes hozzánk ellátogatni:

• A foglalkozás személyiségfejlődést helyezi fókuszba, annak kibontását, megismerését, megerősítését a zene és a tánc segítségével. 
• Fejleszti az érzelmi intelligenciát. 
• Fejleszti a fantáziát, intuíciót, képzelőerőt. 
• A foglalkozás szerves része az alkotás. 
• Folyamatcentrikus, nem teljesítményorientált pedagógia.
• Zenei hallást és ritmus érzéket fejleszti, koncentráció képességet, valamint jelentős mértékben a memóriát, kreativitást és problémamegoldó készséget.

Mi történik egy ilyen alkalom során?

Kezdésként a résztvevő gyerekek népdalokon keresztül, énekhangjukat és mozdulataikat hívva segítségül, improvizatív módon kapcsolódnak egymáshoz. A gyerekek játékos formában, szinte észrevétlenül ismerkedhetnek meg a zenei nyelv alapjaival. Sok éneket, mondókát, játékot sajátítanak el. Minden mondóka és dal, mozgáshoz kötött, mely által a mozgáskoordináció is javul.
Ezt követően zenei szemelvényeket hallgatunk, amely alatt a gyerekek csendben átélik a zene önmagában betöltött szerepét. Ez alatt testükkel kommunikálnak, amiből szabad mozgás születik. Lehetőség nyílik a bennük születő érzéseket képi formába is önteni. Végezetül megoszthatják egymással a foglalkozás során megélt élményeiket, majd zárásképp közös énekléssel búcsúzunk egymástól.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek