Tereskova feat. e - koncert, festmények, visual

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Ez a koncert más lesz, mint az eddigiek. Tereskova Nagy Kriszta x-T festményei is szerepelnek a koncerten, amik részei lesznek a történteknek, a festmények megmozdulnak a vásznakon, egy eddig nem látottt vizuált teremt a színpadra E visual. 
Tereskova egy látványos koncertet ad a Gödörben zenekarával, majd pár nap különbséggel önálló kiállítása nyílik a Godot Galéria / Gallery Godot - ban.

▪️December már az ajándékozás hónapja és nyílik mód ajándékokhoz jutni, értékes ajándékokhoz, ugyanis aki november 10-ig megveszi a koncertjegyet, az a december 6-án nyíló kiállításon ajándékba kap egy számozott nyomatot, egy Tereskova mű repróját, melynek piaci értéke 20.000 Ft.

▪️Jegyek kaphatók korlátozott számban a tixa.hu jegyrendszerében:https://tixa.hu/tereskova_godorklub
és az esemény napján a helyszínen. 

✘Elővételes jegyár + ajándék: 2000 Ft (Nov.10-ig)
✘Elővételes jegyár: 2000 Ft (Nov.10. után)
✘Helyszíni jegyár: 2500 Ft

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek