Kényes egyensúlyaink -önismereti workshop

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kényes egyensúlyaink - integrált önismereti workshop 

Munka és család
Karrier és megnyugvás
Alkalmazkodás és önmegvalósítás
Biztonság és kihívás

Mindennapjaink ilyen, és hasonló tépelődések között telnek. Olyan motivációkkal küszködünk, melyeket nem lehet egyszerre kielégíteni. Vágyaink között ellentmondások feszülnek, és bizonyosakat csak integritásunk és autonómiánk feladása árán érhetünk el. Gyakran legjobb érdekeink ellen cselekszünk, és felőrölnek a következmények.

A workshop célja, hogy felismerd, hasonló problémákkal küszködünk, és betekintést kapj mások megkűzdési stratégiáiba. Ízelítőt adunk a csoportmunka hatékonyságából, és olyan gyakorlatokkal készülünk, melyek közelebb visznek a hétköznapok szabadabb megéléséhez.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Lótusz terem
Időpont: 2017. június 24. 21:00 - 23:00
A workshop előzetes bejelentkezéssel és Múzeumok Éjszakája karszalaggal látogatható.

A BEJELENTKEZÉSEKET az info@magnethaz.hu e-mail címre várjuk!

A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes tapasztalat.

A foglalkozást tartják

Garda Ildikó
pszichológus, egyéni terapeuta és önismereti csoport vezető
gardaildi@gmail.com
belsoutakon.wordpress.com

Bánsághi Anna
programtervező matematikus, pszichodramatista
info@mamikon.net
mamikon.net

Módszereink

A bodywork a mozgásban és a testérzékelésben rejlő alkotóerőket mozgósítva visz közelebb az elfojtott érzelmeinkhez, melyek jelentős hatást gyakorolnak mindennapi életünkre. Tudatosítva mozdulatainkat, tartásunkat, gesztusainkat, tekintetünket, légzésünket, bőrünk melegét és színét, hangszínünket, ráláthatunk a világhoz és az önmagunkhoz való viszonyainkra.

A szerepjáték, a pszichodráma módszere a cselekvésen alapul. A csoporttagok segítségével megjelenítjük nehéz élethelyzeteinket, összekuszálódott érzéseinket, cikázó gondolatainkat. Egy-egy csoporttársunk személyesíti meg a bizonytalanságunkat, a félelmünket, a rossz főnökünket vagy az anyósunkat. Ahogy a problémáink kikerülnek a színpadra, új perspektívából tekinthetünk rájuk, és új megoldásokat próbálhatunk ki.

A kifejezésterápia során nonverbális módon fejezzük ki a szavakkal nehezen megfogalmazható lelki sérüléseinket. Az alkotási folyamat (rajz, festmény, szobor) kiemel a hétköznapokból, teret enged az önkifejezésnek, fejleszti az empátiás készséget.

A fenti módszereken kívül számos játékos és örömteli strukturált gyakorlattal várunk, hogy fenntartsuk az önmegismerés nehéz útja és a laza, szabad játék között az egyensúlyt

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek