Elkészült: átadták a Benczúr kertet, már lehet használni a játszóteret

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Bődey János / Index)

Kedden, 23-án adták át a megújított Benczúr kertet. A csaknem 200 milliós beruházás során a mesealakokat Kő Boldizsár és csapata alakította ki.

A mindenképp egyedi játszótér átadóján sok gyerek volt, Hassay Zsófia polgármester pedig mesélt is nekik. Az első kritikák a Benczúr-kert: nélkülünk nem megy! csoportból:

  • "...a kapun nincs biztonsági zár, gyerekek simán kinyitják,a dombon lévő kis pihenőre sima takkerral van rakva a ponyva, ez nem kicsit veszélyes, pikk-pakk kijönnek azok a szögek, ez max. dekorációs megoldásnál működik. Nekem nem volt szimpi az apró kavics, be is jött a megérzésem, a kissebbik fiam kezéből, mint kaktusztüskék álltak ki...a vizes játék zsiliprendszere már du. leszakadt. Ez a tesztidőszak nyilván, de a takkerszög és kapuzárás szerintem elég sürgős megoldásért kiált.EGYÉBKÉNT NAGYON TETSZIK!!!"
  • "Sziasztok, mi ma voltunk ott és sok szépet és jót láttunk (kislányomnak nagyon tesztettek az állatos szobrok is és a játékok is). Viszont nagyon-nagyon fájó tényleg a fák hiánya és ma 12 körül a saját bőrünkön is tapasztalhattuk, hogy mennyire megszűnt az a régebbi fantasztikus klímát adó árnyék, ami volt régen, és a tér egy jelentős részét tűzi a nap és így pl. a homokozót nem is nagyon lehet használni majd nagy melegben. Nem tudom, hogy az árnyékolásra vannak még további tervek? mert az a jelenlegi pici ponyva csak egy minimális részt fed le, jó lenne belőle min. még 2-3. oda a meglévő környékére."

Ti próbáltátok már? Szerintetek milyen?

 (forrás: Bődey János / Index)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?