Vasárnap délelőtt a Teréz körutat lezárják a Nyugatinál

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: kitervezte.hu)

Vasárnap, 19-én lezárják (a gyalogosközlekedés elől is!) a Teréz körutat a Podmaniczky utca és a Bajcsy-Zsilinszky út között 8 és 10 óra között. Mindezt "építkezési munkákhoz kapcsolódó biztonsági intézkedések miatt" - írja a BKK oldala.

A Váci útról és a Szent István körútról érkező járműveknek a Lehel tér-Ferdinánd híd, a Bajcsy-Zsilinszky útról érkezőknek a Podmaniczky utca-Nagykörút, a Blaha felől jövőknek szintén a Ferdinánd hídon keresztüli útvonalat javasolja az oldal. 

A lezárás alatt így módosul a tömegközlekedés:

  • a 4-es 6-os nem áll meg a Nyugatinál
  • a 9-es busz Báthory utca / Bajcsy-Zsilinszky út megállóját a Bajcsy-Zsilinszky úton a Podmaniczky utca kereszteződése elé, a Nyugati pályaudvar megállóját pedig a Nagykörúton a Visegrádi utca kereszteződése elé helyezik át

További részleteket a BKK oldalán találtok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek