Több busz is terelve jár vasárnap, a 30-as buszcsalád elkerüli a Városligetet

Oszd meg másokkal!

Desktop
Terelés (forrás: BKK)

Május 21-én, vasárnap 14:40-től az alábbi járatok rendezvény miatt terelve járnak:

  • A 20E autóbusz nem érinti Hősök tere, Vágány utca / Róbert Károly körút megállót.
  • A 30-as autóbusz nem érinti Damjanich utca / Dózsa György út megállót.
  • A 30A, 230-as autóbusz nem érinti a Hősök tere, Benczúr utca, Damjanich utca / Dózsa György út, Dembinszky utca megállót.

Vasárnap kb. 15:40-ig a 20E jelzésű autóbusz az Ajtósi Dürer sor - Hungária körút útvonalon jár. Ideiglenesen kijelölt megállói: Ötvenhatosok tere, Zichy Géza utca, Kacsóh Pongrác út, Vágány utca / Róbert Károly körút (a 32-es járat megállója az Árpád híd M felé).

A 30-as buszcsalád járatai mindkét irányban a Városliget megkerülésével közlekednek. Terelt útvonaluk: Ajtósi Dürer sor - Hermina út - Állatkerti körút - Gundel Károly út - írja a BKK.

Vasárnap 10 órától futóversenyt rendeznek (22. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála) a Városligetben, ezért a lezárják az Olof Palme sétányt, a Dvořák sétányt, a Városligeti körutat és a Zichy Mihály utat.

Lezárják 9:50 és 12:30, illetve 14:15 és 15:50 között a Kós Károly sétányt és a Hősök tere Műcsarnok felőli oldalát, 14.35 és 15:30 óra között a Dózsa György utat az Andrássy út és a Dembinszky utca között, valamint a Városligeti fasort a Dózsa György út és a Bajza utca között.

A környéken tilos megállni a táblákkal jelzett szakaszokon szombaton délutántól.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek