Nem lesz Critical Mass, lesz helyette Parking Day

Desktop
(forrás: images.greenpeace.hu)

Idén ősszel nem lesz Critical Mass, a biciklis felvonulás nélkül is lesz azonban program, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy az autón túl is van élet. Ilyen a szeptember 22-ei Parking Day, amikor a parkolóhelyeket autók helyett mással töltik meg. A feladat, hogy mindenki kitalálja, mit tudna kezdeni néhány órán keresztül egy-egy autónyi területen. Volt itt már társasjáték, csocsó, kártyázás, olyan is akadt, aki csak aludt egyet, vagy csak leült egy kempingszékre egy-két sörrel néhány haverjával. Idén a Nagykörút Oktogon és Nyugati pályaudvar közötti része lesz az, amit elfoglalhattok az autók elől. Ha szeretnél/szeretnétek részt venni az eseményen, szeptember 14. péntekig regisztráljatok az esemény oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek