Magenta Showroom Budapest

1062 Budapest, Andrássy út 57. | http://www.andrassy57.hu/webshop

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Magenta női ruhamárkát 2001-ben alapította Dankó Ágnes divattervező. Hitvallása szerint az öltözködés több mint funkcionalitás. A tervező célja, hogy a minőségi alapanyagokból készült Magenta kollekciókat viselő hölgyek kiteljesedjenek nőiességükben miközben nem kell feladniuk a kényelem iránti igényükből sem. Minden héten új, kiváló minőségű anyagokból készült ruhakölteményekkel találkozhatnak a vásárlók a Magenta márkaboltjaiban, melyek egyediségét a limitált darabszámú gyártás garantálja. A Magenta ruhák hazai munkaerő bevonásával, szigorúan ellenőrzött munkakörülmények között készülnek. Az igényes részletességgel kidolgozott szabásminták, a letisztult vonalvezetés, a kifinomult stílus mind a hazai könnyűipar keze nyomát dicsérik. 

A Magenta Showroom Budapest a Dankó Ágnes hitvallásában megfogalmazott célok szolgálatára jött létre. A különleges atmoszférájú üzlethelyiségben visszaköszön a márkára jellemző harmónia kényelem és jó ízlés között. A világörökség részeként nyilvántartott Andrássy úti üzlet enteriőrjét Sütő Kata álmodta meg. A belvárosi budoár hangulatú márkabolt modern világvárosi életérzést közvetít, megőrizve a Budapestre jellemző stílusjegyeket. 

Hitünk szerint a vásárlás nem csupán egy tranzakció a vásárló és az eladó között, hanem egy élmény , amelynek célja , hogy a boltba belépő hölgyek megtalálják azt a ruhadarabot, amelyben legjobban kibontakozik nőiességük. Munkatársaink a megfelelő öltözék kialakítása közben segítő szándékkal láttatják meg a minden nőben megtalálható szépséget, szerethetőséget. Célunk, hogy megfelelő odafigyeléssel ráhangolódjunk a hozzánk betérő hölgyek ízlésére, vágyaira annak érdekében, hogy a minden egyes részletében különleges Magen

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 19.00
Kedd10.00 – 19.00
Szerda10.00 – 19.00
Csütörtök10.00 – 19.00
Péntek10.00 – 19.00
Szombat10.00 – 17.00
Vasárnap10.00 – 17.00
Vasárnap is nyitva!

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Petkó Éva , Kalmár Virág
Email:andrassy57@gmail.com
Honlap:http://www.andrassy57.hu/webshop
Facebook:http://www.facebook.com/magentashowroombp
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek