Város-Kép Társasházkezelés - Belváros

1067 Budapest, Szondi u. 23. | +36-1-331-7946, +36-1-331-0744 | http://www.varos-kep.hu
Desktop

A Város-Kép Kft. társasházak és lakásfenntartó szövetkezetek kezelésével foglalkozó szakcég. Cégünk szinte egész Budapest területén üzemeltet társasházakat, a kezelési feladatokat területileg szervezett irodáin keresztül látja el.

A Város-Kép Kft. munkatársai több évtizedes tapasztalattal, rengeteg referenciával, technikailag jól felszerelt infrastruktúrával és magasan képzett munkatársakkal, valamint megbízható partnerekkel állnak a társasházi tulajdonosok szolgálatában. A társasházi felújítások, panelprogramok, energetikai és költségmegtakarítást célzó felújítások, valamint egyéb költséghatékonyságot eredményező beavatkozások területén nagy tapasztalattal, valamint ISO minőségbiztosítási rendszerrel és szakmai felelősségbiztosítással is rendelkezünk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Város-Kép Ingatlankezelő Kft.
Telefon:+36-1-331-7946, +36-1-331-0744
Email:belvaros@varos-kep.hu, varos-kep@varos-kep.hu
Honlap:http://www.varos-kep.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek