Somogyi Ügyvédi Iroda

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 55. II. em. 13. | +36-30-678-4434, +36-1-353-2528 | https://drsomogyiugyved.hu
Desktop

Munkatársaink 1992 óta állnak ügyfeleink rendelkezésére, hogy személyreszabottan és magas színvonalon segítsünk jogi problémáikra megoldást nyújtani.

Elsődlegesen kártérítési és biztosítási jogügyletek peren kívüli és peres képviseletét látjuk el, mind polgári mind büntető ügyekben. Magyarországon az elsők között érvényesítettük ügyfeleink kártérítési jogait. Így nyomon követhettük, időnként alakítottuk a joggyakorlat és bírói gyakorlat fejlődését e területen. Gápjármű, orvos-, ingatlan- és tárgyszakértőkkel dolgozunk szoros együttműködésben, hogy ügyfeleinknek a legkiválóbb szolgáltatást nyújtsuk, de szükség esetén más területekről is bevonunk szakértőket.

Természetesen a polgárjog egyéb területén is - különösen ingatlan jog, társasági jog, fogyasztóvédelem, termékfelelősség és családjog - több évtizedes tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-678-4434, +36-1-353-2528
Email:iroda@drsomogyiugyved.hu, drsomogyiorsolya@gmail.com
Honlap:https://drsomogyiugyved.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek