Rimóczi Enikő Kozmetikus

1064 Budapest, Vörösmarty u. 64. | +36-30-789-5275 | http://rimoczieniko.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Emberszerető, empatikus jellemnek tartom magam, és a szépség is kislány korom óta érdekel. Idővel felismertem, hogy a szépség és egészség szorosan meghatározza a lelkiálapotot, és így vált teljessé a kör az emberközpontúságommal. Amit ötvözni szeretnék a kozmetikában, az a tudatos lelki és testi fejlődés, ami a szépséghez vezet. Szépnek és folyamatosan ápoltnak lenni összetett és időigényes dolog, ezért is célom az, hogy nyugodt környezetet biztosítva, professzionális tanácsokkal és termékekkel, és törődéssel segítsem a kiteljesedéseteket.

Kifejezetten a problémás bőrre specializálódtam, és ebben van segítségemre a MesoLaser technológiája az Age Attraction jóvoltából. Ez az a márka, amelynek első számú referenciaszalonjában adok önbizalmat hitelesített kozmetikusként -  egy új német szemlélet, amely a nem csak megoldja a problémát, hanem első kezeléstől kezdve megelőzik a bőr öregedésével felmerülő későbbi problémákat.

Másik gyermekem a Biodroga, amely a német precizitáson alapszik. Egy kezelésen belül élvezheted az orvosi tisztaságú hatóanyagokat, miközben egy spa élményben lehet részed.

Réti Dóránál, többszörös hazai és nemzetközi első helyezett profi sminkesnél tanultam azt, hogy miként lehet az arcot vászonként használva műalkotásokat létrehozni. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy valamit el lehet mondani úgy, hogy az arcon és testen fejezzük ki, pusztán színek, formák és ecsetvonások által. Nem csak a szakkifejezések megértetését tartom fontosnak, hanem azt is, hogy a make­up segítségével meséljek erről.

Nyitvatartás:

Időpontegyeztetés szerint.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rimóczi Enikő
Telefon:+36-30-789-5275
Email:enikokozmetika@gmail.com
Honlap:http://rimoczieniko.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/enikokozmetika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek