Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda

1062 Budapest, Bajza u. 52. | +36-1-428-9600/Ügyfélszolgálat | http://www.offi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda (OFFI) Zrt. a hiteles fordítások kiadása tekintetében Európában egyedülálló múlttal rendelkező intézmény. Története 1869 márciusában kezdődött a Központi Fordító Osztály létrehozásával. A második világháborút követően 1994-ig állami fordítóvállalatként működött, majd 100 százalékos állami tulajdonú részvénytársasággá alakult. Az OFFI Zrt. tulajdonosi jogait az Igazságügyi Minisztérium gyakorolja.

Az OFFI-t fennállása során mindig is a nyelvi közvetítés fellegvárának tekintették. Eddigi történelmében a szellemi élet nagyjai fordultak meg itt. Az iroda egykori munkatársainak névsorában fordítóként megtalálható Göncz Árpád volt államfő, író és műfordító, Tardy Lajos író, történész, Passuth László író, Karcsay Sándor szótárszerkesztő, jogi szakfordító és még számos, napjainkban is elismert szaktekintély.

Irodánk 2002 óta rendelkezik a Bureau Veritas Certification Hungary tanúsítványával, amely az MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási szabvány szerint az alábbi alkalmazási területekre érvényes:

  • hiteles fordítás készítése;
  • fordításhitelesítés;
  • hiteles másolat kiadása;
  • nem hiteles, kereskedelmi jellegű fordítások, lektorálások készítése, tolmácsolási tevékenység.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt.
Telefon:+36-1-428-9600/Ügyfélszolgálat
Email:budapest@offi.hu, info@offi.hu
Honlap:http://www.offi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Orsz%C3%A1gos-Ford%C3%ACt%C3%B2-%C3%A9s-Ford%C3%A...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek