Loffice Mini

1051 Budapest, Király u. 14. | +36-1-413-1160/recepció, +36-70-318-6356 | http://budapest.lofficecoworking.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

A LOFFICE a kreatív és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő olyan újgenerációs iroda, ahol adottak a munka, a kapcsolatépítés és a kikapcsolódás feltételei, ahol mindenki megtalálja a tevékenységéhez leginkább illő teret.

2009-ben nyitottuk meg első közösségi irodánkat a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, a Paulay Ede utcában. Irodáink ma négy budapesti és egy bécsi helyszínen találhatók meg.

A közösségi irodamodell hazai úttörőiként, egyéni igény szerint bérelhető munkaállomásainkat, irodáinkat, rendezvény- és kiállító tereinket a környezettudatosság és az ergonómia valamint a kortárs művészet munkatérbe való integrálását szem előtt tartva alakítottuk ki.

Küldetésünknek tekintjük a kis- és középvállalkozások segítését rendszeres tanácsadással és képzéssel. Kapcsolatépítő eseményeinken és elismert szakemberek vezette workshopjainkon a start-up cégek hasznos vállalkozói, gazdasági, jogi és pénzügyi ismereteket szerezhetnek. További szolgáltatásaink közé tartozik a virtuális iroda szolgáltatás, valamint partnereinken keresztül a cégek elindulását és működését hatékony módon segítő, széles körű szakmai támogatást biztosítunk.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00

Megállapodástól függően meghosszabbított és hétvégi nyitva tartásra is lehetőség van!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-413-1160/recepció, +36-70-318-6356
Email:office@loffice.hu
Honlap:http://budapest.lofficecoworking.com
Facebook:https://www.facebook.com/lofficebudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek