Loffice Coworking

1061 Budapest, Paulay Ede u. 55. | +36-1-413-1160/recepció, +36-70-318-6356 | http://lofficecoworking.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

"Az ittlakunk.hu a LOFFICE Coworking-ben tartja a megbeszéléseit minden héten. Olyan tereket, olyan tárgyalóhelyiségeket fedeztünk fel a LOFFICE-ban, amilyenekkel előtte nemigen találkoztunk. Barátságos és inspiráló hely. Öröm itt lenni!" - Szabados Balázs, ittlakunk.hu projektvezető

A LOFFICE a kreatív és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő olyan újgenerációs iroda, ahol adottak a munka, a kapcsolatépítés és a kikapcsolódás feltételei, ahol mindenki megtalálja a tevékenységéhez leginkább illő teret.

2009-ben nyitottuk meg első közösségi irodánkat a Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, a Paulay Ede utcában. Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő hat szintes gyárépület – a Konzervatórium fákkal övezett belső kertjére nyíló teraszával – az újra nyitott vállalkozók kedvelt bázisává vált. Irodáink ma négy budapesti és egy bécsi helyszínen találhatók meg.

A közösségi irodamodell hazai úttörőiként, egyéni igény szerint bérelhető munkaállomásainkat, irodáinkat, rendezvény- és kiállító tereinket a környezettudatosság és az ergonómia valamint a kortárs művészet munkatérbe való integrálását szem előtt tartva alakítottuk ki.

Küldetésünknek tekintjük a kis- és középvállalkozások segítését rendszeres tanácsadással és képzéssel. Kapcsolatépítő eseményeinken és elismert szakemberek vezette workshopjainkon a start-up cégek hasznos vállalkozói, gazdasági, jogi és pénzügyi ismereteket szerezhetnek. További szolgáltatásaink közé tartozik a virtuális iroda szolgáltatás, valamint partnereinken keresztül a cégek elindulását és működését hatékony módon segítő, széles körű szakmai támogatást biztosítunk.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 19.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00

Megállapodástól függően meghosszabbított és hétvégi nyitva tartásra is lehetőség van!

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-413-1160/recepció, +36-70-318-6356
Email:office@loffice.hu
Honlap:http://lofficecoworking.com
Facebook:https://www.facebook.com/lofficebudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.