Kohinor-Építő Kft. - generálkivitelezés

1061 Budapest, Jókai tér 6. | +36-20-340-3334 | http://www.kohinor.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk, a Kohinor-Építő Kft. egy generálkivitelező és fővállalkozó cég, több mint húsz év szakmai tapasztalattal, mely 1990-ben alapított családi vállalkozásként indult. Profilunk a teljes körű kivitelezés - lebonyolítás és a Megrendelők hatékony képviselete.

Vállalkozásunk gyors fejlődésével társasházak építésétől kezdve az irodaházak építéséig, csarnokok felépítésétől, felújítások végzéséig, műemléki munkálatokon keresztül egészen szállodák építéséig.

Vállaljuk a teljes körű lebonyolítást és kivitelezést, legyen szó kisebb társasházak kialakításáról, avagy több száz szobás szállodák felépítéséről.

Cégünk folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, mégsem felejtettük el, hogy hol kezdtük, s hogy cégünk kicsiből nőtte ki magát. E szemléletnek köszönhetjük sikereinket, továbbá fő szempontunknak, miszerint a Megrendelő szemével nézzük a kivitelezést.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.