Király és Társa Ingatlankezelő Kft.

1066 Budapest, Ó u. 39. fszt. 1. | +36-30-515-0873, +36-1-312-8391 | http://kiralyestarsa.hu
Desktop

Társaságunk célja a rendezett városkép kialakításának, valamint a ránk bízott épületek lakhatási feltételeinek, biztonságának elősegítése, továbbá a műszaki kockázatok folyamatos, tervszerű csökkentése. Szolgáltatásainkkal elősegítjük, megtervezzük és megszervezzük a Társasházi felújítási munkálatok szakmai kivitelezését, Lakás takarékpénztári megtakarítások, hitelfelvételek, helyi és központi Pályázatok társasházi igénybevételét.

Szolgáltatásaink alapja, hogy a munkaidőn kívüli időszakokra is folyamatos hiba elhárítási ügyeletet biztosítunk Társasházaink Tulajdonosai részére.

Az év minden napján, munkaszüneti napokon is, 24 órás, állandó ügyeleti szolgálatunk elérhetősége

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bauer Gábor
Telefon:+36-30-515-0873, +36-1-312-8391
Email:gbauer@kiralyestarsa.hu, info@kiralyestarsa.hu
Honlap:http://kiralyestarsa.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek