HubHub Coworking Iroda

1061 Budapest, Király u. 26. | +36-1-238-0359 | https://www.hubhub.com/hu
Desktop

Az első HubHub Budapesten egy izgalmas helyszínen, a vibráló Király utca Deák tér felé eső részén. A fő tömegközlekedési csomópontok közelében és a történelmi belváros látképével, ahol tanúja lehetsz az életnek és érezheted a körülötted pezsgő energiát.

Célunk, hogy egy hotspottá váljunk Pest szívének modern kulturális központjában. Egy olyan hellyé, mely egyszerre ideális a munkához, tanuláshoz, miközben a tehetségek vibráló közösségének otthona. A terek kialakításában elismert helyi építészekkel és dizájnerekkel működtünk együtt. Ez a tér a lehető legjobb körülményeket kínálja neked és munkatársaidnak, hogy Magyarország legértékesebb tehetségeihez a lehető legközelebb fejlesszétek képességeiteket és vállalkozásotokat.

A HubHub kisebb startupoknak és magánszemélyeknek is változatos irodai csomagokat kínál, fix asztalokat és megosztott asztalokat is. Ha mindez érdekes lenne számodra, mindenképpen tudasd velünk.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.