Ekvilog Fordító- és Tolmácsiroda

1062 Budapest, Bajza u. 24. fszt. | +36-1-212-9269 | http://ekvilog.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1991-ben egyéni orosz-angol-magyar tolmács/fordító vállalkozásból indultunk. Különféle cégformákon át, de folyamatosan, lépésről lépésre fejlődtünk. Az Ekvilog nevet az "ekvivalens" (megfelelő, megfelelés; valamely idegen szó anyanyelvi megfelelő szava) és a "logos" (szó) összeforrasztásából nyertük.

A szó változhat, a jelentése minden nyelven azonos marad.

A világnyelveken kívül a legtöbb európai nyelven is fordítunk és tolmácsolunk. Ha oroszról, vagy oroszra kell fordítani/tolmácsolni, akkor a legtöbb nyelven valóban jobb megoldást tudunk Önnek nyújtani. Az elmúlt évtizedekben is az orosz nyelv volt szolgáltatásunk gerince, és így van ez most is. Nagyobb számban ismerjük az orosz nyelvű és anyanyelvű fordítókat és tolmácsokat. Ismerjük a preferenciáikat, sokuk személyiségét, szakmai felkészültségüket, munkatempójukat. Tudjuk, hogy ki mire képes, ezért a legalkalmasabbat tudjuk Önnek megtalálni.

Mára eljutottunk odáig, hogy az orosz nyelvi szolgáltatások területén, a piacvezető szerep betöltését tűztük ki célul.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ekvilog Kft.
Telefon:+36-1-212-9269
Email:ekvilog@ekvilog.hu
Honlap:http://ekvilog.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ekvilog
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek