EdiMart Tolmács- és Fordítóiroda

1068 Budapest, Benczúr u. 43. | +36-20-975-9092 | http://www.edimart.com
Desktop

Edit és Márta. Testvérek. Egy közgazdász és egy tolmács. Mindketten nyelvőrültek, a nyelvtanulás a hobbijuk. 2004-ben ez a közös szenvedély kapcsolta be őket vagy épp össze. Az EDIMART home office-nak indult, kettesben szervezték a fordításokat. Mindenben maximalisták voltak, de mégis állítják, átsuhanhatott felettük egy szerencsecsillag is. Mert vállalkozni nehéz.

Mégis szerették, amit csináltak, az első pillanattól kezdve. Hamarosan kistigrisként emlegette őket a szakma, 2 éven belül már igazi irodájuk volt, két projektmenedzserrel. Majd újabb költözés, sokkal nagyobb irodába, mert már 7 főből állt a csapat. A magyar sikerek után nemzetközi vizekre eveztek, egyre több külföldi megbízással. Végül, 2014-ben ismét szűk lett a hely, az EDIMART 160 m2-es irodába költözött, 13 munkatárssal, rá három évre pedig a csapat bővítésének köszönhetően meg sem álltunk a Benczúr utcai csodaszép új irodánkig.

Több mint 10 év telt el a kezdetek óta. Home office-ból nagy iroda lett, a két testvér 13 fős csapattal dolgozik, ahol operations manager, vendor manager és sales manager irányítja a főbb folyamatokat. Edit és Márta nem pihen, bár néha szeretnének csak ücsörögni a babérokon és szemlélődni. De mindig van új ötlet, új kihívás, mert a fejlődés az EDIMART lételeme.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Edimart Tolmács- és Fordítóiroda Kft.
Telefon:+36-20-975-9092
Email:info@edimart.com
Honlap:http://www.edimart.com
Facebook:https://www.facebook.com/EDIMARTLanguageSolutions
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek