EdiMart Tolmács- és Fordítóiroda

1068 Budapest, Benczúr u. 43. | +36-20-975-9092 | http://www.edimart.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Edit és Márta. Testvérek. Egy közgazdász és egy tolmács. Mindketten nyelvőrültek, a nyelvtanulás a hobbijuk. 2004-ben ez a közös szenvedély kapcsolta be őket vagy épp össze. Az EDIMART home office-nak indult, kettesben szervezték a fordításokat. Mindenben maximalisták voltak, de mégis állítják, átsuhanhatott felettük egy szerencsecsillag is. Mert vállalkozni nehéz.

Mégis szerették, amit csináltak, az első pillanattól kezdve. Hamarosan kistigrisként emlegette őket a szakma, 2 éven belül már igazi irodájuk volt, két projektmenedzserrel. Majd újabb költözés, sokkal nagyobb irodába, mert már 7 főből állt a csapat. A magyar sikerek után nemzetközi vizekre eveztek, egyre több külföldi megbízással. Végül, 2014-ben ismét szűk lett a hely, az EDIMART 160 m2-es irodába költözött, 13 munkatárssal, rá három évre pedig a csapat bővítésének köszönhetően meg sem álltunk a Benczúr utcai csodaszép új irodánkig.

Több mint 10 év telt el a kezdetek óta. Home office-ból nagy iroda lett, a két testvér 13 fős csapattal dolgozik, ahol operations manager, vendor manager és sales manager irányítja a főbb folyamatokat. Edit és Márta nem pihen, bár néha szeretnének csak ücsörögni a babérokon és szemlélődni. De mindig van új ötlet, új kihívás, mert a fejlődés az EDIMART lételeme.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Edimart Tolmács- és Fordítóiroda Kft.
Telefon:+36-20-975-9092
Email:info@edimart.com
Honlap:http://www.edimart.com
Facebook:https://www.facebook.com/EDIMARTLanguageSolutions
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek