Dr. Gergényi Szabolcs Ügyvédi Iroda

1061 Budapest, Paulay Ede u. 50. | +36-70-428-8370 | https://gergenyi.hu
Desktop

Mind a vállalati és a szolgáltatói szektor, mind pedig a lakossági ügyfelek számára egyaránt nyújtunk általános és speciális jogi szolgáltatásokat, amelyet magas szakértelemmel, precízen, gyorsan és hatékonyan végzünk. A gazdasági élet képviselői számára első sorban állandó jogi képviseletet látunk el, jogi szakvéleményt és átvilágítást készítünk, speciális szakértelmet igénylő szerződéseket készítünk el vagy véleményezünk, közreműködünk a cégekkel kapcsolatos eljárásokban. Lakossági ügyfeleink pedig leggyakrabban jogi tanácsadással, ingatlan adásvételi szerződések, végrendeletek elkészítésével, peres képviselet ellátásával bízzák meg irodánkat.  Munkánk során a magyar jogszabályok mellett az Európai Uniós rendelkezéseket is aktívan alkalmazzuk belföldi és uniós jogügyletek esetén egyaránt. Alapelvünk a kreativitás, dinamizmus, megbízhatóság.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-428-8370
Email:info@gergenyi.hu
Honlap:https://gergenyi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek