Clean Force - takarítás

1063 Budapest, Bajnok u. 9. fszt. | +36-70-456-0512 | http://www.cleanforce.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tapasztalat: A Rehab Force Nonprofit Kft. 2010-ben alakult. A cég új tevékenységeként 2013 óta vállal intézmények, irodaházak számára takarítási szolgáltatást, ügyfelei megelégedésére.

Minőségbiztosítás: A takarítással kapcsolatos feladatok minőségi elvégzése egy professzionális tervezés és irányítás eredménye. Takarítási Kézikönyvünk alapján a minőség, a szép, tiszta környezet a fő értékünk, hogy képesek legyünk garantálni szolgáltatásunk színvonalát ügyfeleink számára. Munkatársaink meghatározott munkarend szerint dolgoznak. Ügyfeleinkkel a Takarítási Tervet, a felmérések alapján közösen alakítjuk ki. Fő szempontunk, hogy a költségek átláthatóak legyenek a megrendelő számára, valamint az elvégzése számon kérhető és mérhető legyen. Nagy hangsúlyt fordítunk munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzésére. Belső képzéseinken felkészítjük őket az általunk használt ipari gépek, háztartási és vegyipari anyagok helyes használatára. Az általunk használt tisztítószerek az uniós előírásokat betartó, környezetbarát ipari vegyszerek, színkódolt mikroszálas törlőkendők, valamint ipari porszívók.

Garancia: Munkatársaink munkálatait módszeresen és rendszeresen ellenőrizzük, az általuk okozott károkért teljes felelősséget vállalunk. A létesítmény üzemeltetési rendjét, előírásait, tűz-, munka-, és balesetvédelmi és egyéb kötelező előírásokat betartatjuk. Munkánkra a pontosság, felkészültség, precizitás a jellemző.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Rehab Force Nonprofit Kft.
Telefon:+36-70-456-0512
Email:info@cleanforce.hu
Honlap:http://www.cleanforce.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.