Kincseskert Óvoda

1062 Budapest, Bajza u. 46. | +36-1-331-7373 | http://www.bajzaovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a Belváros legnagyobb játszóudvarával rendelkezik. Felszereltsége és a játékaink minősége, a talaj borítása (speciális gumiburkolat) az Uniós előírásoknak maximálisan eleget tesz.

Gyermekeink homokozhatnak, biciklizhetnek, rollerezhetnek, csúszdázhatnak, mászókázhatnak, szánkózhatnak. Az időjárástól függően a lehető legtöbbet tartózkodunk a szabad levegőn. Az óvoda helyi nevelési programja a mozgásfejlesztést helyezi középpontba, mert a kutatások szerint a gyermekek testi fejlesztése magával hozza szellemi fejlődésüket is.

Óvodánkban jó hangulatú, boldog, magabiztos, közösségbe illeszkedő, egymást és a felnőtteket tisztelő gyerekeket szeretnénk nevelni. Hangsúlyt fektetünk a szép magyar beszédre, a tisztelettudó viselkedésre. Ezt szolgálják az óvodai foglakozások, a múzeumi látogatások, a táncházi és kézműves foglalkozások, színházi, bábszínházi előadások is.

Hagyományaink közé tartozik az ünnepek előtti készülődés (sütemény sütés, díszek, ajándékok készítése), Teréznapi búcsú, a Mikulás, a karácsony, a farsang, húsvét, az anyák napja és az évzáró méltó megünneplése is. Ezek az alkalmak lehetővé teszik óvodásaink számára, hogy megismerkedjenek a népi hagyományokkal, népzenével, hagyományos kézműves technikákkal.

VI. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-331-7373
Email:info@bajzaovi.hu, bajzaovi@gmail.com
Honlap:http://www.bajzaovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek