Fasori Kicsinyek Óvodája

1068 Budapest, Városligeti fasor 28. | +36-1-342-6089 | http://www.fasorikicsinyek.hu
Desktop

Óvodánk, egy Városligethez közeli kétszintes, századfordulós villaépületben található, ahol négy vegyes korosztályú csoportban várjuk a „Fasori Kicsinyeket”. Különös gondot fordítunk a tiszta, gondozott, esztétikus környezetre, mely természetes anyagú és környezetbarát tárgyaival, eszközeivel motivál a környező világ megismerésére és szeretetére. A csoportszobák berendezése gyermekléptékű bútorokkal, játszósarkokkal, kuckókkal, valamint sokféle játékeszközzel, fejlesztőjátékkal felszereltek.

Nevelési-oktatási program: Legfontosabb célunknak tartjuk, hogy óvodánkban kiegyensúlyozott, életkedvvel teli, derűs és kreatív gyermekeket neveljünk, folyamatosan fejlesszük, figyelembe véve az életkori és egyéni sajátosságokból fakadó eltéréseket. Családias hangulatban, szerető, figyelmes és toleráns felnőttek jelenlétével biztosítjuk a gyermekek számára személyiségük szabad kibontakozásának lehetőségét, valamint a szülői ház nevelésének kiegészítését, megerősítését, segítését.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.