Pótbölcsőde Családi Napközi

1068 Budapest, Benczúr u. 43. fszt. 2. | +36-30-434-9191 | http://potbolcsode.blogspot.hu
Desktop

A belváros legszebb részén, a diplomata negyedben nyitottuk meg első családi napközinket, ahová szeretettel várjuk 1-5 éves gyermekét.

Fő tevékenységünk bölcsődei jellegű ellátás, kis létszámú csoportban. Pótbölcsődénkben kiemelt hangsúlyt fektetünk a gyermekek kedvenc tevékenységére, a játékra. Ha az időjárás lehetővé teszi, ellátogatunk a Városligetbe, ahol a gyerekek jót levegőzhetnek, szabadon szaladgálhatnak és gyűjtögethetnek leveleket-terméseket, amelyeket később a kézműves foglalkozások alkalmával felhasználunk. A Liget jó lehetőségeket nyújt a szabadban végezhető tevékenységekhez, ráadásul a gyerekeknek nem kell versenyezniük a zsúfolt játszótereken.

Külön figyelmet fordítunk a gyerekek lelki-és társas fejlődésére: gyógypedagógus – pszichológus ellenőrzi a hozzánk járó gyerekeket, hogy a korosztályának megfelelően fejlődik-e; a "szűrést" követően egy kötetlen, személyes konzultációt is biztosítunk a szülőknek.

Nálunk a játszó helyiségtől külön pihenőszobában biztosított a gyerekek nyugodt pihenése.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.