Patrona Hungariae Óvoda - Munkácsy utcai Tagintézmény

1064 Budapest, Munkácsy u. 25. | +36-1-311-7282 | http://www.patronaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünk a Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont óvodája. Két telephelyen – a Szondi utcai központban (4 csoport) és a Munkácsy utcai tagintézményben (2 csoport) – neveljük és fejlesztjük az óvodáskorú gyermekeket játékkal, természetközelbe vitt megtapasztalással.

Hitvallásunk – Valljuk, hogy személyes példaadással, a szeretet mindennapos átélésével a hitre nevelés megvalósítható. Munkánkat a hétköznapok során a türelem, az elfogadás és a megértés jellemzi. Büszkék vagyunk az óvodára, melyben dolgozunk, sokat tettünk, teszünk azért, hogy minden szeglete és a nap minden perce olyan legyen, amelyben „jó gyereknek lenni”.

Helyi nevelési programunk az anyanyelvi nevelésre, a zenei anyanyelv megteremtésére és a mozgásfejlesztésre épül. Kiemelt szerepet kap a keresztény értékrend bemutatása, megélése, a katolikus hitre nevelés. Óvodánk hosszú évek óta integrálja a különböző sérüléssel élő gyermekeket.

Óvodánk dolgozói magas színvonalú nevelő- és fejlesztő munkával dolgoznak a gyermekekért. Tizenhárom óvodapedagógusunk közül nyolc fő szakvizsgázott, ketten közoktatási szakértők. Négy gyógypedagógus (szomato pedagógus, 2 logopédus, fejlesztőpedagógus) látja el az integráló és tehetséggondozó feladatokat. Pedagógiai asszisztenseink között ketten szociálpedagógus végzettségűek. A hét dajka közül három érettségizett, egy fő csecsemőgondozói képzettségű négy fő dajkatanfolyammal rendelkezik.

VI. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.30
Kedd07.00 – 17.30
Szerda07.00 – 17.30
Csütörtök07.00 – 17.30
Péntek07.00 – 17.30

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-311-7282
Email:patronaovi@enternet.hu
Honlap:http://www.patronaovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek