Osztrák Intézet Budapest - Österreich Institut Budapest

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. II. em. 3. | +36-1-322-3030 | https://www.budapest.oesterreichinstitut.hu
Desktop

Az Osztrák Intézetet 1998-ban alapították azzal a céllal, hogy külföldön németnyelv-tanfolyamokat szervezzen, támogassa és elősegítse a németnyelvoktatást, és az ehhez kapcsolódó kulturális keretprogramokat. Ausztria hivatalos német tanfolyam szolgáltatója külföldön. Az Osztrák Intézet az Osztrák Köztársaság tulajdonát képezi, és az Osztrák Európai és Nemzetközi Kapcsolatok Minisztériumának illetékessége alá tartozik.

Az Osztrák Intézet nemzetközi hálózata német tanfolyamokat kínál minden szinten, minden korosztály számára. rendezvényeket, versenyeket és különböző projekteket szervez, és az ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) lincenszpartnere. Budapesti intézetünk a nemzetközileg is széles körben elismert ÖSD-vizsgarendszer magyarországi akkreditált vizsgaközpontja. Az Osztrák Intézet saját oktatóanyagot ad ki. Projektjeink során a német nyelv népszerűsítése érdekében szívesen működünk együtt nemzeti és nemzetközi szakmai egyesületekkel és képzési intézményekkel.

Az Osztrák Intézet több, mit egy nyelviskola. Rendezvényeinken számos érdekességet tudhat meg Ausztriáról, eltölthet néhány izgalmas órát, miközben a német nyelvet gyakorolja. Rendezvényeinkkel szeretnénk megköszönni hallgatóinknak a német nyelv elsajátításába fektetett munkájukat és egyben kedvet szeretnénk csinálni nekik a további tanuláshoz.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 16.00

A Tanfolyami Iroda nyitvatartása.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek