Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont

1068 Budapest, Benczúr u. 1. | +36-1-321-9946, +36-30-435-4170 | http://www.baranyfelho.hu
Desktop

A Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont csecsemőkortól a gyermekkor végéig kínál segítséget, támogatást az egész családnak. Fő célunk a kora gyermekkori fejlődési zavarok és késések felismerésének segítése és korrigálása, a közösségi magatartási és beilleszkedési problémák kezelése, valamint a tanulási nehézségek megelőzése és kezelése.

A szülői tanácsadás keretében kulcsfontosságúnak tartjuk a szülői önbizalom növelését, az alaptalan félelmek és tévhitek eloszlatását és valós problémákra keressük együtt a választ

A babákon, ovisokon, kisiskolásokon kívül a felnőtté válással küzdő tizenéves korosztálynak is segítő partnere vagyunk. Figyelmünk középpontjában a gyermek áll, azonban nem önmagában: a család összes tagját várjuk szeretettel változatos foglalkozásainkra a Bárányfelhőben!

“A világ rohan, és mi akarva-akaratlanul rohanunk vele. Nem azért nem ülünk le játszani a gyerekekkel, mert nem akarunk, hanem mert mindenki fáradt, mindenki ezerfelé szakadva próbál megfelelni az elvárásoknak. A gyerekeknek is egyre több ismeretet kell elsajátítani adott idő alatt, nekik sem könnyű. Miért ne segíthetnénk egymásnak? Mi a gyerekeknek, a gyerekek pedig nekünk. Mi segítünk Nekik, szülők és szakemberek együtt, hogy könnyebben vehessék az akadályokat, hogy kinyíljanak önmaguk és a világ felé, Ők, a gyerekek pedig segítenek nekünk, hogy újra megtanuljunk játszani, hogy olyan felfedezendő kalandnak lássuk az életet, a világot, amilyennek ők látják.

Várom Önöket szeretettel a Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont szakemberei nevében!”

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat09.00 – 13.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.