Inda Galéria

1061 Budapest, Király u. 34. II. em. 4. | +36-1-413-1960 | https://indagaleria.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2006-ban nyitottunk, Budapest szívében, a Király utca 34-ben, egy tágas magánlakásban, aminek a tereit alkalmasnak gondoltuk egy a lakásgaléria koncepcióján és céljain túlmutató, kortárs bemutatóhely kialakítására és működtetésére. A nyitás óta eltelt évek alatt csak tovább erősödött eredeti szándékunk, és a lehetőségeinket is egyre pontosabban felmérve igyekszünk alakítani a programot.

A művészet, amit kereskedelmi galériaként és számos non-profit projekt és esemény rendszeres résztvevőjeként, illetve szervezőjeként a közönség, a gyűjtők és a szakma számára közvetíteni igyekszünk nem korlátozódik egyes médiumokra vagy trendekre. A célunk sokkal inkább a lehető legtágabb körben válogatni olyan elismert magyar és külföldi (lengyel, indiai, bolgár, cseh, szlovák, svéd) művészek, illetve fiatal tehetségek munkáiból, akik amellett, hogy egyértelműen és láthatóan naprakészen ismerik a lokális és globális közegük jelenségeit és történéseit, világos, saját, nem a múlandó trendek által befolyásolt úton haladva építik művészi gyakorlatukat. Így kerül a termeinkbe, valamint a Projektszobába az egyéni és csoportos kiállításokon minden festmény, rajz, szobor, fotó, videó, installáció, happening – bármi, amit a galéria vezetése és a velük dolgozó, neves meghívott kurátorok bemutatásra érdemesnek találnak. Olyan kortárs munkák, amikről úgy gondoljuk, hogy az adott művészre, egy bizonyos tematikára, érzékenységre, közösségi-társadalmi jelenségre nézve reprezentatívak.

Az önálló, illetve a más galériákkal és projektekkel való együttműködésben megvalósuló kiállítási program mellett az Inda szakmai beszélgetéseket, non-profit eseményeket, valamint jótékonysági akciókat is szervez, kiadványokat jelentet meg, kutatást szponzorál, és olyan nemzetközi művészeti vásárok szereplője, mint az Art Dubai, a FIAC, a Volta NY, az Artefiera, az Art Karlsruhe, a ViennaFair, a Photo Fever, az Art Market Budapest és mások.

Nyitvatartás:

Kedd14.00 – 18.00
Szerda14.00 – 18.00
Csütörtök14.00 – 18.00
Péntek14.00 – 18.00

Hétfőn, szombaton és vasárnap zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.