G3 Rendezvényközpont - Gödör Klub (bezárt)

1061 Budapest, Király u. 8-10. | +36-20-201-3868 | http://www.godorklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018. április 2-án bezárt.

A koncepció lényege az eltelt nyolc évben megvalósult, létrejött a megálmodott közösségi tér és kulturális/művészeti találkozóhely. A klub viszonylag rövid idő alatt önerőből Budapest egyik meghatározó kulturális és közösségi helyszínévé vált. Az állandósuló ideiglenesség következtében hosszabb távon tervezhető bevétel híján a keresztfinanszírozáson alapuló önfenntartó kulturális működés is megvalósult.

Évi több mint ezer rendezvény tartunk; közel nyolcszáz könnyűzenei koncert, összművészeti fesztiválok, hagyományőrző táncház, kortárs táncelőadások, színház és performanszok, kiállítások, táncoktatás, workshopok, irodalmi programok, könyvbemutatók és civil rendezvények. 2010-ben elindult ZöldGödör programunk.

Együttműködünk számos ország nagykövetségével, hazai és határon túli kulturális intézetekkel, az Európai Unió Bizottságával, civil szervezetekkel és egyetemekkel. Szinte valamennyi művészeti ágban kiemelt szerepet kap a pályakezdők, a művészeti iskolák fiatal tehetségeinek bemutatkozása – számos projektünk fontos eleme a tehetségkutatás.

 

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-201-3868
Email:info@godorklub.hu
Honlap:http://www.godorklub.hu
Facebook:https://www.facebook.com/godorklub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek