G3 Rendezvényközpont - Gödör Klub (bezárt)

1061 Budapest, Király u. 8-10. | +36-20-201-3868 | http://www.godorklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018. április 2-án bezárt.

A koncepció lényege az eltelt nyolc évben megvalósult, létrejött a megálmodott közösségi tér és kulturális/művészeti találkozóhely. A klub viszonylag rövid idő alatt önerőből Budapest egyik meghatározó kulturális és közösségi helyszínévé vált. Az állandósuló ideiglenesség következtében hosszabb távon tervezhető bevétel híján a keresztfinanszírozáson alapuló önfenntartó kulturális működés is megvalósult.

Évi több mint ezer rendezvény tartunk; közel nyolcszáz könnyűzenei koncert, összművészeti fesztiválok, hagyományőrző táncház, kortárs táncelőadások, színház és performanszok, kiállítások, táncoktatás, workshopok, irodalmi programok, könyvbemutatók és civil rendezvények. 2010-ben elindult ZöldGödör programunk.

Együttműködünk számos ország nagykövetségével, hazai és határon túli kulturális intézetekkel, az Európai Unió Bizottságával, civil szervezetekkel és egyetemekkel. Szinte valamennyi művészeti ágban kiemelt szerepet kap a pályakezdők, a művészeti iskolák fiatal tehetségeinek bemutatkozása – számos projektünk fontos eleme a tehetségkutatás.

 

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-201-3868
Email:info@godorklub.hu
Honlap:http://www.godorklub.hu
Facebook:https://www.facebook.com/godorklub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek