Bálint Ház

1065 Budapest, Révay u. 16. | +36-1-311-9214 | http://www.balinthaz.hu
Desktop

A Bálint Ház a magyar zsidó közösség otthona, egy hely, ami összehoz. Találkozási pont szervezetek, kultúrák, ismerősök és ismeretlenek, zsidók és nem zsidók között. Egy érzékeny, a találkozásokra fogékony, állandóan változó otthon, ahol meghatározóak a hazai zsidóság hagyományai, közösségformáló eszményei.

Közösségi térként programjainkkal minden tartalmas élményre vágyó embert várunk. Kínálatunkban biztosan talál az érdeklődésének, igényeinek megfelelő műsort, szolgáltatást, legyen szó kultúráról, vallásról, filmről, játszóházról, testmozgásról vagy egy jó beszélgetésről. Van véleményünk a társadalmi problémákról, és segítünk, ahol lehet. Együtt vetjük fel a kérdéseket, együtt keressük az utakat, válaszokat – Önökkel, Veletek.

Kinyitottuk az ajtókat pár éve, utakat, hidakat építettünk, most végre teljes önbizalommal helyezzük az ajtófélfákra a zsidóságunkat, magabiztos és sokszínű identitásunkat jelképező mezuzákat. Az ajtó tárva nyitva, s ha beléptek, találkozásokat kínálunk generációk, zsidóságok, perspektívák között, találkozásokat önmagunkkal, zsidóságunkkal, közösségünkkel, s a társadalommal.

Nyitvatartás:

Az Információs pult (egyben pénztár: 19:00-kor zár) nyitvatartása:

  • Hétfő-csütörtök: 10.00 - 20.00
  • Péntek: 12.00 - 16.00

Hétvégén a belépős programokhoz igazodva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.