Teréz körúti gyermekfogászati rendelő - dr. Nagy Judit

1067 Budapest, Teréz körút 27. I. em. | +36-1-313-4795/előjegyzés, +36-1-312-5653/előjegyzés | http://www.tesz.co.hu

Oszd meg másokkal!

A TESZ Ifjúsági és Gyermekfogászatán 0-18 éves korú lakosok illetve a kerület gondozó és oktatási intézményeibe járó gyermekek fogászati szűrése, prevenciós felvilágosítása, fogászati ellátása és fogszabályozása történik.

Szűrés: iskolák esetében osztályonként előre egyeztetett időpontban, tanári jelenléttel a rendelőben, óvodai és bölcsődei szűrés a rendelőn kívül az intézményekben folyik.

Prevenciós felvilágosítás: személyre szabottan a kezelés folyamán segédanyagokkal (fogmosási útmutató, termékprospektus, stb.)

Egyéni kezelés: sürgős eseteket kivéve iskolaidő után a délutáni járóbeteg-rendelésen történik, így a szülőnek is módja van a kezelésre elkísérni gyermekét. (Személyes konzultáció, tanácsadás).

A szűrés és kezelés ingyenes. Orvosaink sok éves szakmai tapasztalattal és nagy türelemmel látják el munkájukat. A rendelő jól felszerelt, az alkalmazott fogászati anyagok kiválóak. Egykori pácienseink visszatérnek és más kerületek betegei is felkeresik rendelőnket.

Fogszabályozó kezelés: az állcsonteltérések, fogazati rendellenességek, parafunkciók (nyelvlökéses nyelés, ujjszopás) során kialakult  eltérések szűrése és terápiája. Óriási a jelentősége gyermekkorban a fogszabályozásnak, nem elsősorban esztétikai okok miatt, hanem a fogszuvasodás megelőzése, a rágófunkció biztosítása, állkapocs ízületi problémák, valamint idő előtti fogvesztés elkerülése érdekében. Társszakmákkal az együttműködés biztosított (szájsebész, gégész, logopédus).

Heti 1 alkalommal fogszabályozó rendelés ( az ellátás beutaló köteles) keretében logopédiai szűrés és csoportos terápia működik. Az országban példa nélküli ez a kezdeményezés. A szülők és a gyermekek számára nagyon népszerű. (Időhatékony, teljesítményorientált.) Fogszabályozó készülékeink jó minőségűek és költséghatékonyak.

A rendeléshez tartozó körzetek listája

Budapest éjszakai, hétvégi és munkaszüneti fogászati ügyelete

Nyitvatartás:

A szakrendelés beutaló nélkül, igény szerint előjegyzéssel fogadja betegeit. Időpont előjegyezhető személyesen, telefonon valamint interneten, de előjegyzést kérhet kezelőorvosa is.

A rendelési idő Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat honlapján ellenőrizhető

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Nagy Judit szakorvos
Telefon:+36-1-313-4795/előjegyzés, +36-1-312-5653/előjegyzés
Honlap:http://www.tesz.co.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek