Teréz körúti gyermekfogászati rendelő - dr. Horváth Rita

1067 Budapest, Teréz körút 27. I. em. | +36-1-313-4795/előjegyzés, +36-1-312-5653/előjegyzés | http://www.tesz.co.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A TESZ Ifjúsági és Gyermekfogászatán 0-18 éves korú lakosok illetve a kerület gondozó és oktatási intézményeibe járó gyermekek fogászati szűrése, prevenciós felvilágosítása, fogászati ellátása és fogszabályozása történik.

Szűrés: iskolák esetében osztályonként előre egyeztetett időpontban, tanári jelenléttel a rendelőben, óvodai és bölcsődei szűrés a rendelőn kívül az intézményekben folyik.

Prevenciós felvilágosítás: személyre szabottan a kezelés folyamán segédanyagokkal (fogmosási útmutató, termékprospektus, stb.)

Egyéni kezelés: sürgős eseteket kivéve iskolaidő után a délutáni járóbeteg-rendelésen történik, így a szülőnek is módja van a kezelésre elkísérni gyermekét. (Személyes konzultáció, tanácsadás).

A szűrés és kezelés ingyenes. Orvosaink sok éves szakmai tapasztalattal és nagy türelemmel látják el munkájukat. A rendelő jól felszerelt, az alkalmazott fogászati anyagok kiválóak. Egykori pácienseink visszatérnek és más kerületek betegei is felkeresik rendelőnket.

Fogszabályozó kezelés: az állcsonteltérések, fogazati rendellenességek, parafunkciók (nyelvlökéses nyelés, ujjszopás) során kialakult  eltérések szűrése és terápiája. Óriási a jelentősége gyermekkorban a fogszabályozásnak, nem elsősorban esztétikai okok miatt, hanem a fogszuvasodás megelőzése, a rágófunkció biztosítása, állkapocs ízületi problémák, valamint idő előtti fogvesztés elkerülése érdekében. Társszakmákkal az együttműködés biztosított (szájsebész, gégész, logopédus).

Heti 1 alkalommal fogszabályozó rendelés ( az ellátás beutaló köteles) keretében logopédiai szűrés és csoportos terápia működik. Az országban példa nélküli ez a kezdeményezés. A szülők és a gyermekek számára nagyon népszerű. (Időhatékony, teljesítményorientált.) Fogszabályozó készülékeink jó minőségűek és költséghatékonyak.

A rendeléshez tartozó körzetek listája

Budapest éjszakai, hétvégi és munkaszüneti fogászati ügyelete

Nyitvatartás:

A szakrendelés beutaló nélkül, igény szerint előjegyzéssel fogadja betegeit. Időpont előjegyezhető személyesen, telefonon valamint interneten, de előjegyzést kérhet kezelőorvosa is.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Horváth Rita szakrendelésvezető főorvos
Telefon:+36-1-313-4795/előjegyzés, +36-1-312-5653/előjegyzés
Honlap:http://www.tesz.co.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek