PszichoHáz - pszichoterápiás magánrendelő

1067 Budapest, Eötvös u. 8. fszt. 6. | +36-70-551-2589 | https://www.pszichohaz.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A PszichoHáz pszichoterápiás magánrendelő komplex kezelést nyújt klienseinek. Pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta kollégáink segítenek a nehézségek, problémák, tünetek feltérképezésében, a terápiás célok kitűzésében, a módszer megválasztásában, és a terápia, a tanácsadás teljes folyamatában.

Rendelőnkben többféle szolgáltatást nyújtunk: pszichológiai tanácsadást, pszichoterápiát, pár- és családterápiát, relaxációt, autogén tréninget, stb. Honlapunkon részletesen olvashat az egyes problémákról, a módszereinkről, megtalálja szakembereink részletes bemutatkozását, és online is foglalhat hozzájuk időpontot.

Kollégáink elhivatott, jól képzett pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta szakemberek, mindannyian rendelkezünk kórházi vagy pedagógiai szakszolgálati tapasztalattal és képzéseink során mindannyian hosszas önismereti munkában is részt vettünk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.