Magadért Drogmentességet Védő Alapítvány

1067 Budapest, Eötvös u. 19. | +36-1-269-0857, +36-70-418-3506 | http://www.magadert.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Magadért Drogmentességet Védő Alapítványt, „A HELY”-et 1998-ban hozta létre egy házaspár dr. Csernus Imre pszichiáter szakmai vezetésével.

Az alapítók felismerték, hogy a függőknek és a hozzátartozóknak szükségük van egy támogató közösségre, ahol tudnak foglalkozni önmagukkal, ahol megértik őket/egymást. A rendszerszemléletű megközelítés értelmében hisszük és tapasztaljuk, hogy bármilyen függőség, szenvedélybetegség nem kizárólag a szert/viselkedést használó egyedüli problémája. Az esetek jelentős részében a család, a barátok, az iskolai/munka környezet, a helyi közösség meghatározó szerepet tölt be a drogfogyasztás kialakulásában éppúgy, mint a szerhasználat fennmaradásában, illetve a felépülési folyamatban. Ezért törekszünk a „drogos játszma” minél több szereplőjét bevonni az Alapítvány munkájába.

Nyitvatartás:

Programok függvényében.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek