Dr. Radánovics-Nagy Dániel fogorvos

Desktop

Dr. Radánovics-Nagy Dániel vagyok, Pécsett végzett fogorvos. A diplomaszerzést követően a fővárosban magánellátásban kezdtem praktizálni mint általános fogorvos.

Főbb érdeklődési területeim a konzerváló fogászaton belül a különféle gyökérkezelési technológiák elsajátítása, illetve a megmodernebb szemléletet követve esztétikus tömések és hibridkerámia betétek, fémmentes koronák, hidak, kerámia héjak készítése.

Évek óta rendszeresen látogatok ifjúsági táborokba, hogy prevenciós előadások keretein belül a gyermekeket helyes szájápolásra neveljem. Rendszeresen publikálok a Dental Press kiadványaiba.Az alapos, körültekintő és személyre szabott ellátáson túl fontosnak tartom, hogy pácienseim bizalmát kiérdemeljem, mely bizalom alapja az őszinteség. Egy-egy kellemetlen (akár még gyermekkori) élmény következményeként számos pácienst már a puszta tudattól leveri a víz, hogy fogorvoshoz kell mennie.

Hiszem, hogy korszerű érzéstelenítéssel, emberséggel, türelemmel és empátiával minden fogorvosi beavatkozást elviselhetővé lehet tenni.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd10.00 – 20.00
Szerda08.00 – 15.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek10.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Radánovics-Nagy Dániel
Telefon:+36-20-514-5665
Honlap:http://rndentist.hu/, https://foglaljorvost.hu/fogorvos/dr-radanovics-nagy...
Facebook:https://www.facebook.com/RNDentistry/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.