Cleopatra Medical Center Ultrahang Diagnosztikai Központ

1064 Budapest, Szondi u. 51. | +36-30-308-8900 | http://cleopatraultrahang.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ultrahangvizsgálatok azonnali leletkiadással és kiértékeléssel biztonságosan, körültekintően, fájdalommentesen.

Ultrahang-diagnosztikai rendelőnkben tapasztalt radiológus és kardiológus szakorvosok várják. A bejelentkezést követően sorban állás, várakozás és beutaló nélkül fogadjuk ultrahang vizsgálatainkra. A vizsgálatot követően kiértékelt leletét azonnal kézhez kapja, amelyről szükség esetén képi dokumentációt is készítünk.

Pácienseink elégedettsége elsődleges számunkra, így könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben, a legmodernebb technikával rendelkező ultrahang géppel végezzük vizsgálatainkat.

Úgy hisszük, a megbetegedések elleni legjobb védekezés a korai felismerés, emiatt a prevenciót, a megelőzést hirdetjük, amelyhez szakmai hozzáértéssel és körültekintéssel végzett szűrővizsgálatainkkal járulunk hozzá.

A Szinyei Merse Házban.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

Bejelentkezés mindennap 8-22 óráig.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek