Cleopatra Medical Center Ultrahang Diagnosztikai Központ

1064 Budapest, Szondi u. 51. | +36-30-308-8900 | http://cleopatraultrahang.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ultrahangvizsgálatok azonnali leletkiadással és kiértékeléssel biztonságosan, körültekintően, fájdalommentesen.

Ultrahang-diagnosztikai rendelőnkben tapasztalt radiológus és kardiológus szakorvosok várják. A bejelentkezést követően sorban állás, várakozás és beutaló nélkül fogadjuk ultrahang vizsgálatainkra. A vizsgálatot követően kiértékelt leletét azonnal kézhez kapja, amelyről szükség esetén képi dokumentációt is készítünk.

Pácienseink elégedettsége elsődleges számunkra, így könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben, a legmodernebb technikával rendelkező ultrahang géppel végezzük vizsgálatainkat.

Úgy hisszük, a megbetegedések elleni legjobb védekezés a korai felismerés, emiatt a prevenciót, a megelőzést hirdetjük, amelyhez szakmai hozzáértéssel és körültekintéssel végzett szűrővizsgálatainkkal járulunk hozzá.

A Szinyei Merse Házban.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

Bejelentkezés mindennap 8-22 óráig.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek