Planéta 2000 Bt. - Metabond-kenéstechnika

1067 Budapest, Podmaniczky u. 43. | +36-70-310-0130 | http://metabond.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A világ energiatermelésének 25%-a súrlódás által vész el. Megdöbbentő! Az energiafelhasználás évről-évre mérhetetlenül növekszik, ezzel együtt természetesen a súrlódás miatt kárbaveszett energia is.

Mit tehetünk? A megoldás: csökkenteni a súrlódást! Már az 1950-es években ez a kihívás kezdte foglalkoztatni a világ tudósait. Kifejlesztették az első generációs súrlódáscsökkentő szereket, melyek a fémfelületre rakódva egy nagyon sima felületet hoztak létre, így csökkentve a súrlódást. A II. generációs szerek a kenőolajak adalékolásában látták a megoldást, de igazi áttörést csak az űrkorszak küszöbén kifejlesztett III. generációs súrlódáscsökkentő, a Metabond hozott.

A METABOND egy olyan termék, amely rendkívüli tulajdonságai következtében megváltoztatja, felnemesíti az egymáson csúszó, súrlódó fémfelületeket, miközben a kenőanyagok minőségét változatlanul hagyja. Tehát nem egy „additív”, hanem valami egészen új, amit úgy hívnak: fémfelületnemesítő.

A METABOND nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak akár szélsőséges, extrém terhelés esetén is. Az így létrejött felületek az ideális feltételeket biztosítják a kenőolajak számára (az érintkező felületek simaságuknál fogva könnyedén szétválaszthatóak egy homogén olajfilm segítségével), és kimagaslóan csökkentik a fémek súrlódását. Környezetbarát mivoltát tesztek sora bizonyítja.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00
Szombat08.00 – 17.00
Vasárnap08.00 – 17.00

Webáruházi átvevőhely.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ujváry-Radics Tamás - Planéta 2000 Bt.
Telefon:+36-70-310-0130
Email:metabond@gmail.com
Honlap:http://metabond.hu
Facebook:https://www.facebook.com/MetabondUjvaryRadicsTamas
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek