Állás: családgondozót keres a Gyermekjóléti Szolgálat

Desktop
Illusztráció (forrás: szocgond.hu)

A Terézvárosi Gyermekjóléti Szolgálat családsegítőt keres teljes munkaidőben, közalkalmazotti jogviszonnyal. A jelentkezésnél előnyt jelent a hasonló munkakörben szerzett munkatapasztalat.

Jelentkezni motivációs levéllel, fényképpel ellátott részletes önéletrajzzal, erkölcsi bizonyítvánnyal tudtok. Nyilatkozatot is kérnek arról, hogy a pályázat elbírásában résztvevők a pályázati anyagot megismerhetik, illetve hogy az 1997.évi XXXI. tv.15§ (8) bekezdésében található kizáró okok nem állnak fenn.

Jelentkezhettek:

  • postai úton a pályázatnak a Terézvárosi Család -és Gyermekjóléti Központ címére történő megküldésével (1061 Budapest, Hegedű utca 7. - kérik a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: K/854/19 , valamint a munkakör megnevezését: Családsegítő)
  • elektronikus úton dr.Kopácsy Judit részére a kozpont@tcsgyk.hu e-mail címen keresztül
  • személyesen: dr.Kopácsy Judit, Budapest, 1061 Budapest, Hegedű utca 7. 

Október 5-ig lehet jelentkezni.

Az állással kapcsolatban további információkat a közszféra állásportálján találtok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek