Ki legyen Terézváros díszpolgára? Javaslatokat várnak erre és a többi kerületi kitüntetésre

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: wikipedia.org)

Szavazatokat vár az önkormányzat, hogy kiket tüntessenek ki a „Terézváros Díszpolgára” cím, a „Terézvárosért”, a „Terézváros Mestere” és a „Terézváros Sportolója” címekkel. Augusztus 15-éig tudtok javasolni.

  • A „Terézváros Díszpolgára” címet az kaphatja, aki aki életművével, kiemelkedő jelentőségű munkájával "általános elismerést szerzett, és példamutató emberi magatartása alapján köztiszteletben áll; továbbá annak, aki tevékenységével hozzájárult Terézváros jó hírnevének öregbítéséhez".
  • A „Terézvárosért” kitüntetés azoknak a személyeknek adományozható, akik Terézvárosban hosszú éveken keresztül kiemelkedő szakmai, közéleti tevékenységet folytattak.
  • A „Terézváros Mestere” kitüntetés adományozható annak, aki legalább 15 éve végez Terézváros területén kimagasló kisipari szakmai munkát.
  • Terézváros Sportolója” kitüntetés adományozható annak a személynek vagy csapatnak, közösségnek, aki vagy akik a jelölést megelőző egy év folyamán kiemelkedő hazai, ill. nemzetközi sportteljesítményt értek el, és Terézváros közigazgatási területén laknak vagy sporttevékenységük a városrészhez köthető - írta az önkormányzati oldal.

A díjakra javaslatokat vár a hivatal, a jelölésről további információkat az önkormányzat oldalán találtok. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek